Attraktionslagen fungerar på resan till Portugal

Underbart spa med vattenmassage för hela kroppen!

Tänk hur Magiskt det manifesteras det vi ber om och behöver på vår underbara resa >3 Gårdagen tog vi oss över och genom Pyrenéerna. Nu i Spanien!
På serpentinvägar och småvägar skumpade vi fram och kom till slut fram till en liten stad vi kunde hitta mat på. Där fanns jättegod tapas och de rekommenderade oss att stå på natten vid en idrottsanläggning.
Gissa om vi blev väldigt glatt överraskade när vi även hittade ett badhuset vid parkeringen. Det är något speciellt med dessa parkeringsplatser vi hittar……Jag kände behov av och hade lagt ut en önskan om dusch också.
Det var inte vilket badhus som helst ….. Där fanns en enorm tempererad bassäng med massage-vatten-strålar för alla kroppsdelar och ångbastu och bubbel av alla de slag
gissa om vi blev överlyckliga? 3 timmar spenderade jag i denna fantastiska spa-anläggning >3 Min rygg var trött efter alla skumpiga vägar vi åkt på så universum bjöd oss det allra bästa… Till och med vattemassage för hela kroppen Mycket Bättre än vi kunnat önska oss >3
Så är du i närheten av denna lilla stad Cascante i norra Spanien så missa inte deras helt gudomliga Spaanläggning med vatten massage för hela kroppen !!!!!

Comments are closed