Boka kurs Hawaii

Bild på Hawaiii resor och Travewithheart.eu

Rabatt före 31 juli-2018: Bokar du och betalar din bokningsavgift före 31 juli-2018 får du 500 kr i rabatt. Tar du med en vän, får du ytterligare 500:- i rabatt. Datum för kursen är  15-24 Feb 2019. 

Först bokar du: Kursen på Hawaii, 15-24 Feb 2019. När vi tagit emot din bokning får du bekräftelse av oss via mail, att du har fått plats. Därefter betalar du in din bokningsavgift enligt informationen på mailet och först då är din bokning giltig. När vi mottagit din inbetalning, mailar vi dig att det är klart och du kan boka ditt flyg.

Det här ingår: Vi bor i ett komfortabelt hus tillsammans, nära delfinviken och havet. Du har tillgång till del i hyrbil under hela vistelsen (ni är 4 personer som delar på en bil) En person registrera sig som förare per bil och den personen behöver vara över 25 år.

Det här ingår ej: Vill du vara föraren och är under 25 år, tillkommer alltid extra kostnad hos biluthyrningsföretaget och det ingår ej i vårt pris utan det får man stå för själv. Vill ni vara flera förare på en bil så kostar det extra och det ingår ej i priset. Bensinen betalar ni själva och delar på, i respektive bil.

God nyttig mat, vegetariskt och fisk. Guidning till olika platser och ett par utflykter. Vi är med och visar hur du kan på ett säkert sätt simma ut och möta delfinerna, när de är i viken. Yoga och meditationer för de som önskar. Samlingar där vi kan dela med oss av våra upplevelser.

Priset för hela vistelsen är: 19.995 kr för 9 underbara dagar (med rabatt 19.495 kr)

Bokningsavgift: 5000 kr

Flyg bokar du själv: Kostar mellan 7.700-9.000 kr, tur och retur.

Eftersom vi arbetar med mindre grupper, för att alla ska känna sig sedda och hörda, finns det ett begränsat antal platser på varje kurs. Så boka snarast för att säkra din plats.

Boka kurs på Hawaii
* Obligatoriska fält

Var noga med att läsa igenom vår policy, så du förstår vad som ingår i bokningen.

Policy för kurs på Hawaii

Bokning:

Boka ”Simma med delfiner på Hawaii” via bokningsformuläret. Efter att du fått bekräftelse om plats, betalar du in bokningsavgiften 5000 kr. Resterande belopp 14.995 kr betalas in senast 15 november 2019.

Spara 500 kr genom att betala bokningsavgiften före 31 juli 2018. Resterande beloppet blir då 14.495 kr. Datum 15-24 feb 2019

Bekräftad bokning av plats på kursen är bindande.

Boka alltid reseförsäkring och avbeställningsskydd genom din bank eller ditt försäkringsbolag

 

Comments are closed