Bota migrän med medicinsk yoga

Fler börjar förstå vilka oerhörda positiva hälsoeffekter yogan har.

Fler studier har gjort där medicinsk yoga visar så positiva resultat på hur den hjälper människor att läkas och bli friska.  Medicinska yogan används mer och mer inom vården och i rehabilitering på sjukhusen, för att hjälpa människor med ryggproblem, hjärt-kärlsjukdomar, migrän, stress , utmattning, depression mm. Bönderna som sitter på en traktor hela dagen har också  insett att yogan är välgörande för kropp och själ.

Utdrag ur en intressant artikel tidningen Land:

5 bra yogaövningar som kan bota din migrän

Per Söder led av svår migrän i 40 år. Sedan fann han lösningen – yoga. Här visar han fem bra övningar som håller migränen borta!

Eleverna går kursen Mental träning på Naturbruksprogrammet på Djurgymnasiet i Liljeholmen utanför Stockholm. Flera av Pers elever har migrän och nästan alla lider av huvudvärk. Per själv vet hur besvärligt det är att lida av migrän.

Yoga efter plöjningen

– På Gotland har bönder som sitter på en traktor hela dagen insett att yoga är välgörande för kropp och själ. 200 vårdare på svenska fängelser är utbildade till yogainstruktörer. Allt fler börjar förstå vilka oerhörda positiva hälsoeffekter yoga har, säger han.

Läs hela artikeln; kopiera och klistra in länken:  https://land.se/bota-migran-med-yoga-fem-bra-ovningar/

https://land.se/wp-content/uploads/2015/05/land_artikel_yoga2-2.jpg

 

 

 

Comments are closed