Om oss

Richard. Jag känner lycka när en människa tar ytterligare ett steg mot sin egen lycka. Med mina egna erfarenheter av motgångar och stora livsförändringar, har jag vuxit som människa och berikat mig med mer kunskap. Det har gett mig möjligheten att hitta helt nya, och positiva vägar i livet. Jag är i grunden utbildad Massör och Kinesiolog och har under 27 års tid givit behandlingar, föreläsningar, kurser och grupp sessioner. På våra resor och kurser delar jag med mig av min kunskap och förmåga att hjälpa andra till ett rikare liv. Här kan du läsa mer om mina andra verksamheter på www. levanden.nu

 

 

 

Lottie är bl a utbildad Marknadsekonom, Mindfulnessinstruktör och Livscoach. Idag arbetar hon som livscoach och som kursledare på ABF och som mindfulness/compassion instruktör. Hon brinner för att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter för att hjälpa klienter och kursdeltagare att hitta sin väg till ett glädjefyllt och friare liv. Lottie arbetar med såväl företag som privatpersoner och älskar att hjälpa människor att må bättre. På vår resa kommer Lottie att bidra med närvaro och medvetandehöjning samt för den som önskar ca en timmes individuell coaching som bokas i förväg. Lottie har gjort en personlig resa som sträcker sig från en tuff barndom och ett liv i omedvetenhet till ett liv i något större medvetenhet, men framförallt med nya förhållningssätt, ny inriktning, nya värderingar och framförallt ett liv, där närvaro och compassion är två av hennes viktigaste följeslagare.

 

Anna är beteendevetare, hälsopedagog, yogainstruktör och Heart IQ Coach med mångårig erfarenhet av att arbeta med ledarskap, personlig/ andlig utveckling med såväl sin egen som andras i både grupper och individuellt. Hon har guidat och väglett både chefer, idrottsmän/kvinnor, barn och unga i personlig/ andlig utveckling och yoga för att väcka deras inneboende potential och integrera den i kroppen. Anna har en stark närvaro i det hon gör och det hon delar med sig av berör på djupet. Detta är något som sker på ett lekfullt och inspirerande sätt. Mer om Anna finner du på www.annanumell.com och www.yogaPT.se

 

På våra kurser delar vi med oss av våra erfarenheter Simmar med vilda delfineroch kunskap. Under kurserna arbetar ni med er själva och vi ger verktyg till att fortsätta arbetet hemma. Allt för att må bättre, hålla balansen i vardagen och att skapa mer av sina drömmar.
Genom att lösa upp hinder och begränsningar inom oss själva öppnar sig oanade möjligheter i våra liv.

Nu väntar nästkommande kursveckor: Portugal:  15 – 22 sept, med Lottie och Richard.

24 sept – 1 okt-2018. Med  Anna och Richard.

 

 

 

Med individuella verksamheter till samarbete, med kursresor till Portugal och Hawaii. Med hjärtat och drömmar i centrum.

 

 

Det vi erbjuder

Yoga

Mindfulness

Eft (Emotional freedom technique)

Kranio Sakral Behandling

Heart IQ Coachning

Stresshantering

Livscoaching

Massage

Meditation

Livsbalansering

Karriärsförändring

Konfliktlösning

 


 

Skriv in din epost adress här, så får du våra nyhetsbrev om kommande kurser.
* obligatoriskt fält

 

 

Comments are closed