Om oss

Richard är en av ledarna under kursen. Han är utbildad massör och Kinesiolog och ger kontinuerligt föreläsningen/workshopen, Kärlek i Energiform, som grundar sig på varje individs möjligheter att utifrån sin passion och syfte, verka inifrån sitt hjärta inom alla livsområden i sitt liv. Med sina egna erfarenheter av motgångar och stora livsförändringar, har han vuxit som människa och berikat sig med mer kunskap. Det har gett honom möjligheten att hitta helt nya, och positiva vägar i livet och han har under 27 års tid givit behandlingar, föreläsningar, kurser och grupp sessioner. På våra resor och kurser delar han med sig av sin kunskap och förmåga att hjälpa andra till ett rikare liv. Här kan du läsa mer om verksamheterna, på www. levanden.nu

 

 

 

Lottie är bl a utbildad Marknadsekonom, Mindfulnessinstruktör och Livscoach. Idag arbetar hon som livscoach och som kursledare på ABF och som mindfulness/compassion instruktör. Hon brinner för att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter för att hjälpa klienter och kursdeltagare att hitta sin väg till ett glädjefyllt och friare liv. Lottie arbetar med såväl företag som privatpersoner och älskar att hjälpa människor att må bättre. På vår resa kommer Lottie att bidra med närvaro och medvetandehöjning samt för den som önskar ca en timmes individuell coaching som bokas i förväg. Lottie har gjort en personlig resa som sträcker sig från en tuff barndom och ett liv i omedvetenhet till ett liv i något större medvetenhet, men framförallt med nya förhållningssätt, ny inriktning, nya värderingar och framförallt ett liv, där närvaro och compassion är två av hennes viktigaste följeslagare.

 

Anna är beteendevetare, hälsopedagog, yogainstruktör och Heart IQ Coach med mångårig erfarenhet av att arbeta med ledarskap, personlig/ andlig utveckling med såväl sin egen som andras i både grupper och individuellt. Hon har guidat och väglett både chefer, idrottsmän/kvinnor, barn och unga i personlig/ andlig utveckling och yoga för att väcka deras inneboende potential och integrera den i kroppen. Anna har en stark närvaro i det hon gör och det hon delar med sig av berör på djupet. Detta är något som sker på ett lekfullt och inspirerande sätt. Mer om Anna finner du på www.annanumell.com och www.yogaPT.se

 

På våra kurser delar vi med oss av våra erfarenheter Simmar med vilda delfineroch kunskap. Under kurserna ger vi er möjlighet att utvecklas mer, med den fantastiska människa ni är. Med er hem får ni insikter och verktyg till att fortsätta utvecklingen hemma. Allt för att må bättre, hålla balansen i vardagen och att skapa mer av era drömmar. Genom att lösa upp hinder och begränsningar inom oss själva öppnar sig oanade möjligheter i våra liv.

Hjärtligt välkomna att boka er kurs vecka, med fantastiska utvecklings möjligheter i en underbar miljö.

 

 

 

Med individuella verksamheter till samarbete, med kursresor till Portugal och Hawaii. Med hjärtat och drömmar i centrum.

 

 

Det vi erbjuder

Yoga

Mindfulness

Utveckling av medvetandet

Eft (Emotional freedom technique)

Kranio Sakral Behandling

Heart IQ Coachning

Stresshantering

Livscoaching

Massage

Meditation

Livsbalansering

Karriärsförändring

Konfliktlösning

 


 

Skriv in din epost adress här, om du vill bli kontaktad av oss.
* obligatoriskt fält

 

 

Comments are closed