Teman-Kurser Portugal Algarve

 

Yoga, Mindfulness och upplevelser i soliga Portugal som får dig att må bra, med utveckling av Medvetandet.

 

En härlig vecka som ger hela dig god näring, inspiration, kreativitet och återhämtning. Du blir uppfylld av ny energi och balans. Du får nya insikter om dig själv och ökar din livskvalité.

Oavsett ålder, oerfaren eller erfaren Yoga utövare eller Mindfulness utövare. I god kondition eller otränad. Män eller kvinnor, singlar eller grupper. Alla som vill växa som människa och ta hand om  sin kropp och sinne är hjärtligt välkomna på våra kursveckor!

Vi håller kursen på Salema beach willage, i den mysiga fiskebyn Salema. Där vi bor med utsikt över havet och promenadavstånd till den härliga stranden. Du får uppleva natursköna Algarvekusten och fylla på med “solkraft” och ladda dig med ny energi.

Boka kurs

 

yogaresor, kursresor, personlig utveckling, portugal, algarve

Kurs veckan med Anna och Richard, börjar dagarna med Heart Centred Yoga. Ett fantastiskt sätt att ladda dina batterier och att landa i dig själv. Yogan anpassas så alla kan delta. Läs mer om Heart Centered Yoga under fliken yoga.

Kurs veckan med Lottie och Richard, börjar dagarna med rörelser i Mindfulness.

Efter frukosten och fram till lunch så har vi workshop i utveckling av mevetandet. Där ger vi näring till vår längtan att utvecklas och upptäcka mer av oss själva. Vi blandar föreläsningar och övningar på ett (lekfullt ) sätt.

Efter lunch finns tid för sol , bad och egna eller gemensamma aktiviteter. Ni har möjlighet att boka två fantastiska upplevelse arrangemang, delfinsafari och/eller Stand Up Paddle. Läs mer om Delfinsafari här.

Enskilda behandlingar och coaching: Under veckan finns det också möjlighet för dem som önskar att boka enskilda behandlingar och coaching sessioner av Richard, Anna eller Lottie.

 

Grundprogram för en vecka med Anna och Richard, ser i grunden ut så här:

7.30-9.00 Heart Centered Yoga och meditation för hälsa och välbefinnande

9.00-9.45 Frukost

10.00- 12.30 Workshop i utveckling av medvetandet.

13.00 -14.00 Lunch

Efter lunch är det fri tid för utflykter, sol, bad och att njuta av Algarves fantastiska stränder. Vi gör också Yoga På stranden ett par kvällar innan solnedgången.

Med reservation för eventuella ändringar i programmet, pga av väder och vind.

 

Det som ingår i kursveckan är :

  • Yoga och meditation varje morgon.
  • Workshops i utveckling av medvetandet.
  • Meditationer.
  • Frukost varje dag.
  • Info och tips om begivenheter i Algarve.

Pris för kursveckan är: 5.900 kr

 

Grundprogram för veckan med Lottie och Richard, ser i grunden ut så här:

7.30-9.00 Rörelser i Mindfulness , för hälsa och välbefinnande

9.00-9.45 Frukost

10.00- 12.30 Workshop i utveckling av medvetandet.

13.00 -14.00 Lunch

Efter lunch är det fri tid för utflykter, sol, bad och att njuta av Algarves fantastiska stränder. Vi har också Mindfulness på stranden ett par kvällar innan solnedgången.

Med reservation för eventuella ändringar i programmet, pga av väder och vind.

Det som ingår i kursveckan är :

  • Rörelser i Mindfulness varje morgon.
  • Workshops i utveckling av medvetandet.
  • Meditationer.
  • Frukost varje dag.
  • Info och tips om begivenheter i Algarve.

Pris för kursveckan är: 5.900 kr

Du bokar själv ditt boende. Läs mer om boendet. När du bokat din plats på kursen får du mer information om hur du bokar ditt boende.

Vi gör en mysig utflykt utöver kursen, för de som önskar. Vi åker till  en lokal mysig fiskrestaurang på västkusten, där vi njuter av havet och den underbara solnedgången. En mycket uppskattad kväll av tidigare kursdeltagare. Obs! Utflykten är frivillig och ingår ej i kurspriset.

För de som önskar, så bokar vi en Delfinsafari och/eller, en Stand up paddle. Två olika arrangemang, som har gett oss fantastiska upplevelser. Obs! Dessa två arrangemang, ligger utanför kurspriset och betalas av kursdeltagaren.

Delfin safari: 25 euro

Stand Up Paddle: 45 euro

 

Datum

Enligt överenskommelse med er i gruppen.

Boka kurs

.

 "När denna underbara vecka är slut återvänder du hem full av energi, upplevelser, inspiration och minnen! Du får med dig enkla och användbara verktyg som du kan använda för att bibehålla din balans och energi i din vardag"

 

Hälsbringande Yoga och inspiration till positiv utveckling av medvetandet, under en vecka med bra balans mellan kursmoment och de avkopplande utflykterna till olika stränder.   Gun

 

Skriv in din epost adress här, om du vill bli kontaktad av oss.
* obligatoriskt fält

Comments are closed