Boende för kurser i Portugal-Algarve

The View - yogaresor med Travel With Heart

Vi bor på Salema beach willage, i en pitoresk gammal fiskeby vid havet. Lägenhetshotellet ligger högt upp på sluttningen med en underbar utsikt över havet.

Hotellet består av villor med balkong och utegrill, fullt köksutrustade för att kunna laga sina egna goda måltider. Centralt nära villorna ligger den stora solterassen med simbassängen, där man kan koppla av och njuta i solen.

 

Från hotellet är det promenadavstånd ner till byns centrum alldeles vid havet, där den underbara stranden med små mysiga caféer och restauranger finns.

Det finns mycket att se och uppleva längs Algarve kusten. Det finns vandringsleder och du kan hyra cykel om du vill uppleva mer av området på egen hand. Kusten är kantad av undersköna badstränder, som du kan besöka. Surfing finns att prova på, både med instruktörs-ledda lektioner eller på egen hand. Åk gärna till Sagres som är Europas sydvästligaste hörn.

 

Boende bokar du här

När datum för kurs-vistelsen är klar och bokningsavgiften är betalad, får ni information om hur ni bokar boendet.

Pris: 335 € (ca 3.100 kr)

I boendet ingår:
Du delar dubbelrum och ni bor två och två. Har man önskemål om att dela med viss person, så går det bra. Annars så delar vi in er två och två
(och det brukar gå väldigt bra).
I fullt utrustad radhus-villa, tillsammans med
3-5 andra deltagare.
Solterass med simbassäng.
Tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin.
Balkong och liten trädgård.

 

 

 

Comments are closed