Mindfulness Portugal Algarve

Mindfulness med Lottie i Portugal….

Mindfulness är ett förhållningssätt som utvecklar uppmärksamhet, medvetenhet och medkänsla.

Att vara mindful innebär att vara helt medveten om vad som sker i nuet utan att döma. Det är något man upplever och det innebär att alla har sin egen personliga upplevelse. Vi kommer att gör olika övningar för att träna och öka vår medvetenhet. Exempel på övningar är meditation, reflektion och delningar. Alla kan träna sin närvaro och för många blir livet lite mer magiskt och det är kul att utvecklas och upptäcka hur stora effekter man kan få av små förändringar.

 

Det har forskats enormt mycket kring mindfulness och compassion och de flesta studier visar stora effekter varav några är minskad stress, koncentrationsförmåga och bättre sömn.
Det flera av mina kursdeltagare genom åren vittnat om är att de har en bättre självkontroll, ökat tålamod och större empati vilket resulterar i att de gör livsval som är mer gynnsamma än de annars skulle ha gjort. Detta gäller såväl i yrkeslivet som privatlivet.

Sagt av några kursdeltagare:

Fredrik, 35 år: “Nu är jag inte arg längre”

Sofia, 25 år:     “Helt otroligt jag kan umgås med mina släktingar utan att gå i taket”

Jonas, 43 år:    “Mindfulnesskursen hos dig har hjälpt mig otroligt mycket och min fru är så tacksam. Nu säger hon gå och meditera när jag är för stressad och då blir jag mycket lugnare”

Johanna 35 år: “För första gången har jag suttit och lekt med mina barn på riktigt utan mobilen till hands och helt närvarande”

Varje morgon kommer vi att ha en mindful stund tillsammans där vi kommer att arbeta
med kroppen för att öka närvaron och medvetenheten om din kropp och vad den längtar efter. Alla kan delta och ta gärna med dig en yogamatta. Under hela veckan kommer mindfulness att vara en röd tråd och Lottie kommer att inspirera till närvaro och medvetenhet under hela veckan.

 

Don’t you know Yet? It is your light that lights the World.

Rumi

 

Lottie Méran är vår Mindfulnessinstruktör 😃. Med stor passion kommer vi att inspireras och träna på mindfulness. Vi kommer att göra enkla övningar 🧘🏽‍♀️ under hela veckan för att du skall hitta in till dina stunder av stillhet 🙏🏻. Du kommer att få många verktyg 🛠 som du kan använda direkt i din vardag.

🌎 💦 🌸 ❤ ✾ 🌎 💦 🌸 ❤ ✾ 🌎 💦 🌸

Lottie är licenserad instruktör och har mångårig erfarenhet av att hålla kurser, både privat och för företag. För närvarande har hon ett mycket uppskattat samarbete med ABF där hon håller kurser i bl a mindfulness och hon coachar även klienter i privata sessioner.

 


 

Skriv in din epost adress här, om du vill bli kontaktad av oss.
* obligatoriskt fält

Comments are closed