Workshops i utveckling av medvetandet

 

Personlig utveckling travet with heart Portugal AlgarveDelar av kursveckan ägnar vi till utveckling av medvetandet.  Vi håller föreläsningar, gör guidade meditationer och olika övningar. Du får med dig olika konkreta verktyg hem, för att bibehålla riktningen i ditt nya liv.

Att växa och utvecklas som människa är spännande. Genom att gå utanför det vi är vana vid upptäcker vi nya fantastiska möjligheter som berikar oss själva, familjen och omgivningen.

Vanligtvis inriktar sig personlig utveckling på en specifik del av personligheten, som t.ex. att bli  en bättre  teamarbetare, coach, familjefar/mor.

Det vi inriktar oss på är hela ditt medvetande, utifrån en längtan att komma ut med dig själv i alla samanhang utifrån dina egna önskningar som den unika människa du är. Det är helt okej att någon speciell del känns som prioritet att vilja utveckla. Kreativitet och stark inspiration på ett område leder ofta till att andra områden vaknar upp.
Även tysthet/tomhet är en viktig del. Vad skulle ett pianostycke vara utan mellanrum mellan tonerna.

Vi ger stöd och assisterar i förlösande av eventuella hinder som står i vägen och hjälper till att stimulera till ett nytt sätt att vara. (nya tankesätt och känslomässig grund)

 

 

Det vi vill göra är att inspirera dig att växa och hitta mer av det du önskar att ha i ditt liv. Så du också, kan öka din livskvalité och bibehålla balansen i din vardag.

 

Vi delar med oss av vår erfarenhet och hur vi har strävat efter att följa vårt hjärtas väg och längtan.

Att vila och att göra roliga saker är viktiga. När du vilar laddar du dina batterier.
Återhämtning är lika viktigt som aktivitet.

Comments are closed