Yoga Portugal Algarve

Heart Centred Yoga Portugal

I en Heart Centred Yoga session guidas yogan intuitivt från hjärtat, en resa som tar dig tillbaka till dig själv, att landa i avslappning, tillit och förnöjsamhet med vad ditt liv för med sig. Yogan ger balans och hälsa fysiskt, mentalt och känslomässigt. Vi omfamnar det som finns inom oss i stillhet och låter sinnena vila från yttervärlden.

Yogapassen är anpassade så att alla kan delta.

Positionerna är mjuka och har fokus på att du skall lära känna dig själv och din kropp och de utförs med en djup respekt och kärlek för din kropp. Du utövar yogan från där du är och utgår från dina behov och förutsättningar.

Anna som är din guide, guidar dig från en plats av hängivenhet, kärlek och acceptans som skapar en trygg, tillåtande och harmonisk miljö där du kan vila.

Yogans olika redskap ger oss kännedom om oss själva, vår kropp och kunskapen om vikten av avslappning och stillhet. En av förutsättningarna för att kunna lyssna, följa, leva och kommunicera från hjärtat. Genom kroppen kan vi få mycket förståelse för vem vi är, lossa på blockeringar och skapa flöde i våra liv.

Under veckan kommer du få ta del av olika asanas (yogapositioner) som gör att du kan fortsätta med yogan när du kommer hem.


Ta med Yoga matta och en liten tunnare filt till avslappningen efter yogapassen.

”When you act in alinement with your souls purpose all in your life will manifest with ease”

 

 

Anna Numell är din yogalärare under veckan. Hon är mycket kunnig och en väldigt uppskattad instruktör. Hon är utbildad på OmYoga i Stockholm och bidragit med yoga till såväl chefer, idrottsmän/kvinnor, barn och unga i yoga för att väcka deras inneboende potential och integrera den i kroppen.

 


 

Skriv in din epost adress här, om du vill bli kontaktad av oss.
* obligatoriskt fält

Comments are closed